gépeink

InfraSlim X | Sunless V58 szolárium

InfraSlim X

professzionális alakformálás

A kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását.

A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása.

Ezek egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon.

Sunless V58

a barnulás új élménye

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a magyar kormány 2020.11.10 – i határozata alapján a Slim Body Flex 2020.11.11–től 30 napig zárva tart. Vendégeink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért az aktív bérletek érvényességét meghosszabbítjuk a zárva tartás időtartamával.

Az újranyitás pontos időpontjáról a facebook-on vagy a weboldalunkon tájékozódhat! A bérletek meghosszabbításával kapcsolatban további információért kérjük, keressenek bizalommal: info@dubrevolution.hu vagy +36 70 795 8442!

Nagyon reméljük, hogy a járvány terjedését lassító korlátozó intézkedések következményeként rövid időn belül javulni fog a helyzet, és újra teljes kapacitással fogadhatjuk majd régi és új Vendégeinket!

Bízunk benne, hogy decemberben újra találkozhatunk!

Szeretettel várjuk vissza Önöket!